top of page

Krev din rett gjennom Domstolens Venner! 

Når ansatte i staten begår lovbrudd for å hevde sin (u)rett, og du står med lua i hånden og bukker pent og håper på det beste, er du ikke alene. Taktikken som alle offentlige maktmennesker bruker, er splitt og hersk. Der de vet du har rett, bare skriver de du tar feil.


Dersom noen er så frekke å si imot, ender du opp I en klageprosess som kan ta flere år. De aller fleste av oss har verken kunnskap, penger eller tid, der det koster mer å klage enn å svelge en kamel.

Dermed får staten rett, selv om den tar feil.


Men... tenk hvis du hadde en plass du kunne henvendt deg, der du ikke lenger var alene, der tusenvis av andre som har vært utsatt for det samme som deg, kunne gitt deg råd basert på erfaring?


Tenk hvis du hadde fått en konkurskarantene eller sågar fengselstraff, og det viste seg at domstolen, bostyrer og Brønnøysundregistrene har tatt noen shortcuts som medførte at både konkursen og straffen var ugyldig, og at du derfor hadde krav på erstatning!


Tror du at du ville vunnet den saken når du nå kjenner til hvordan systemet fungerer?


Nei, det tror ikke vi i Domstolens Venner heller;


Domstolens Venner Foundation er stiftet med ETT formål; Å samle flest mulig av de ca 150 000 ulovlig innstilte konkursene Norge har hatt de siste tretti årene, og anlegge Norgeshistoriens største erstatningssøksmål mot staten.


Ingen skal lenger måtte slåss en ensom kamp mot en uovervinnelig motstander som må bryte loven for å vinne når du har retten og Domstolens Venner på din side!


Høres dette ut som en bedre plan enn å slite seg ut mot offentlige jurister som skriver latinsk?


Da melder du deg inn som medlem gratis i dag, og når vi er oppe i noen tusen medlemmer, vil du kun betale den nette sum av 350kr i kontingent i de maksimalt fem årene det vil ta før erstatning vil måtte bli utbetalt.


For så skråsikre er Domstolens Venner på seier. Jussprofessorer har bekreftet det Brønnøysundregistrene har innrømmet. Omtrent alle konkurser er så fullspekket med alvorlige saksbehandlingsfeil, at staten ikke vil ha annet valg enn å betale erstatning og oppreisning til de som er rammet.


Å undergrave enkeltpersoner er enkelt for offentlige etater; De bare slutter å svare på dine henvendelser! Ingen vil arrestere dem uansett!


Det var før!


Dersom saksbehandlere gjør slikt med en stiftelse som representerer tusenvis av kreative gründere som vet hva det er å jobbe for føden, ville slik behandling ført til politianmeldelse av saksbehandler. Når politiet henlegger anmeldelsen som «intet straffbart», eller den populære «åpenbart grunnløst», ville Domstolens Venner tatt ut privat straffesak mot saksbehandleren, som er en rettighet alle i Norge har, men ingen i det offentlige veileder om!


Ingen saksbehandler vil være villig til å bryte frister når de vet hva konsekvensene ville blitt om lovens ord ikke ble fulgt.


Meld deg inn i dag, eller i det minste lik Domstolens Venner dersom du sier deg enig i at rett skal være rett👍


101 visninger0 kommentarer